1. Naakt beton zwembad Prijsvoorbeeld Beton Contacteer ons!

Beton zwemvijverConstructie

Voor dit zwembaden maak je een constructie uit 100% chloorbestendige gewapende poly beton. De gebruikte beton dient BENOR gecertificeerd te zijn. Door de additieven en samenstellingen van de gebruikte betonnen zijn toepassingen mogelijk die vroeger minder voor de hand lagen. Zo is een naakt zwembad, afwerking in zichtbeton, een voorbeeld van strak, eenvoud en minimalisme. Niet te evenaren met eender welke andere constructie. Naar de toekomst toe kunnen deze baden verder gemakkelijk aangepast worden moest de eigenaar iets anders willen.

Vrijheid in vorm, indeling, afmeting en afwerkingBeton zwembad rolluik nis schuin

De grootste voordelen zijn dat er geen beperking is naar grootte, diepte, indeling, de diverse manieren van afwerking, de mogelijkheid tot renovatie, isolatie, ... De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Het grootste nadeel is dat het arbeidsintensiever is en bijgevolg meer tijd in beslag neemt om te maken. Deze vorm van zwembadbouw is de meest gebruikte en heeft zijn duurzaamheid reeds bewezen.

Rolluik, afdekking

Wilt u een rolluik als afdekking zijn er verschillende manieren om dit te doen. Via een plage, een nis met schuine wand, Ook hier hebt u de keuze en de vrijheid te kiezen hoe de afdekking wordt weggewerkt..

Welke binnen bekledingen voor een betonbad zijn er?

Zie HIER voor meer details

 

 1. Naakt beton zwembad Prijsvoorbeeld Beton Contacteer ons!

SCROLL TO TOP