Het idee is op het poolhouse, tuinhuis, garage, ... 1Kw aan zonnepanelen plaatsen zodat de opbrengst ervan, het verbruik van de warmtepomp neutraliseert. Er zijn betaalbare oplossingen dewelke je na ZEKER 3 jaar kunt terug verdienen. Rekening houdende met de situatie in de energie sector, waar de komende jaren met ZEKERHEID een prijsstijging zal komen, zal u eerder uw investering terug verdienen. ==> Standaard kunnen wij 2 types zonnepanelen kits leveren.

Kit 1 : Plug 'n play 1Kw, 10 jaar garantie

* 4 x 260Kw panelen
* 2 X micro inverter 500W 
* kabels en connectoren
* montage kit voor een plat dak (kleine meerprijs voor montage voor hellende daken mogelijk)

Prijs : 1.399€ incl BTW (excl levering en installatie)

 Het grootste voordeel van deze kit is dat iedereen dit kan installeren. De micro converter dient aan de achterkant van het paneel gemonteerd te worden, de aansluit kabels van het paneel gekoppeld aan de converter, en dan de converters koppelen aan elkaar.
Het grootste voordeel is indien 1 paneel stuk gaat, de andere gewoon blijven verder werken. Ze zijn als het ware parallel gekoppeld.
Een ander groot voordeel is dat er gewoon een stekker in een stopcontact gestoken dient te worden om de stroom op het net te brengen. Vandaar plug 'n play...
 

Kit 2 : SolarKit 2Kw, 10 jaar garantie

  • 8 x 255Kw panelen
  • 1 X omvormer 2500watt AC/3000watt DC
  • alle kabels en connectoren
  • montage kit voor hellende daken portrait 2 x 4

Prijs : 2.999€ incl BTW (excl levering en installatie)

Dit is een complete kit met maar liefst 2Kw aan opbrengst. Niet zo moeilijk te plaatsen maar de panelen worden in serie geschakeld. Is er 1 defect dan ligt de productie van stroom stil. Alles dient centraal te worden afgemonteerd op de omvormer. Deze omvormer op zijn beurt moet aangesloten worden op het net met een voldoende dikke stroom kabel.

 Andere kits zijn ook mogelijk. Allen met aangepaste omvormer en montage materiaal voor hellende daken

Voor 3Kw :   12 x 255Wp ==> prijs  4.199€ BTW (excl levering en installatie)
Voor 5Kw :   20 x 255Wp ==> prijs  6.699€ BTW (excl levering en installatie)
Voor 10Kw : 40 x 255Wp ==> prijs  12.299€ BTW (excl levering en installatie)

SCROLL TO TOP